Oaspeti de seama din Franta la Primaria Capitalei. Aflati acum cu cine s-a intalnit Nicusor Dan

[ad_1]

„Am primit astăzi cu bucurie vizita membrilor Consiliului director al Camerei de Comerț Franceze în România (CCIFER) la Primăria Capitalei.

Reprezentanții companiilor franceze au dorit să înțeleagă proiectele de oportunitate la nivelul Bucureștiului pentru investitorii din Hexagon.

Le-am prezentat situația financiară a Primăriei Capitalei care este acum considerabil mai bună decât în urmă cu doi ani când am preluat mandatul și eram aproape de faliment.

De asemenea, am făcut o trecere în revistă a marilor proiecte de investiții cu accent pe infrastructură și am punctat faptul că vom lansa în curând cea mai mare achiziție în valoare de aproape 500 de milioane de euro pentru modernizarea a aproximativ 50 de kilometri de linii de tramvai.

Am vorbit despre achizițiile autobuzelor electrice, a troleibuzelor, despre trenul metropolitan precum și despre alte proiecte în derulare sau viitoare, care vizează transformarea și modernizarea orașului.

La rândul lor, oamenii de afaceri și-au arătat deschiderea de a colabora cu PMB și de a contribui cu expertiză în domenii precum creșterea eficienței energetice pentru clădiri, mobilitate urbană, transport și digitalizarea serviciilor publice”, a declarat primarul general al capitalei, Nicușor Dan.

Articolul Oaspeti de seama din Franta la Primaria Capitalei. Aflati acum cu cine s-a intalnit Nicusor Dan apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link