Vrei să îți faci un piercing? Află de aici toate informațiile pe care ar trebui să le știi

Te gândești de mult să îți faci un piercing în nas, dar nu ai avut încă destul curaj pentru trece la fapte?

Înainte de a lua această decizie este important să fii foarte bine informat, astfel încât să nu te expui riscului de a te confrunta cu situații neplăcute. Citește în continuare pentru a afla tot ce trebuie să știi despre piercing nas, dar și despre piercing ureche!

Ce este un piercing nas?

 Piercingul în nas reprezintă o formă de artă corporală deosebit de populară și presupune inserarea unei bijuterii într-o anumită zonă a nasului. Există mai multe tipuri de piercinguri în nas, în funcție de poziție:

  • piercingul în nară este cel mai popular și presupune străpungerea uneia dintre nări cu scopul inserării unei bijuterii;
  • piercingul în sept, care presupune perforarea septului nazal;
  • piercingul bridge implică perforarea punții nasului, în zona superioară, dintre ochi. Un astfel de piercing se vindecă mai greu, deoarece această zonă este mai sensibilă;
  • piercingul nostril high este asemănător cu piercingul nării, diferența făcând-o poziționarea acestuia mult mai sus pe nas;
  • piercingul tip vertical presupune perforarea nasului pe verticală.

Ce fel de piercing în nas mi se potrivește cel mai bine?

Dacă îți pui această întrebare, este important să te documentezi cu atenție pentru a cunoaște exact zonele în care poate fi inserat un piercing, dar și modele de bijuterii disponibile. Este indicat să vizualilezi fotografii cu diferite opțiuni, pentru a-ți da seama cu exactitate ce îți place cel mai mult. În plus, discută cu piercerul, pentru că acesta te poate ajuta foarte mult, datorită experienței lui.

Ce este un piercing în ureche?

Piercingul în ureche presupune inserarea unei bijuterii prin pielea sau cartilajul urechii. Acest tip de piercing este deosebit de popular, deoarerce este disponibil într-o varietate de stiluri și locații.

  • piercingul realizat în lobul moale al urechii este cel mai comun tip de piercing;
  • piercingul în helix se realizează în partea superioară a cartilajului urechii;
  • piercingul tragus este realizat în mica proeminență din cartilaj, din fața canalului auditiv;
  • piercingul daith este realizat în cartilajul interior al urechii;
  • piercingul rook este realizat în pliul din cartilajul de deasupra tragusului.

La fel ca în cazul piercingul în nas, este bine să te informezi cu atenție despre toate posibilitățile disponibile și chiar să discuți cu piercerul, deoarece sfatul și experiența acestuia sunt cu adevărat valoroase!

Cum se realizează un piercing?

Alege un salon autorizat pentru realizarea piercingul pe care ți-l dorești pentru a obține rezultatul dorit și pentru a nu te expune niciunui risc inutil! În orice zonă s-ar afla piercingul pe care îl dorești, procedura presupune respectarea acelorași pași. Consultul inițial este prima etapă și înseamnă, de fapt, discuța cu artistul pentru ca acesta să știe exact ce îți dorești. Pregătirea procedurii presupune curățarea zonei ce urmează a fi străpunsă, apoi piercerul îți va marca cu ajutorul unui marker chirurgical zona care va urma a fi străpunsă. După marcare, artistul va realiza perforarea limbii cu ajutorul unui ac steril de unică folosință, apoi va introduce imediat bijuteria aleasă și o va fixa în mod corespunzător. La final, vei primi toate indicațiile necesare pentru a ști exact cum să îngrijești zona perforată până la vindecarea completă.

InkStar.ro este un salon în care își desfășoară activitatea pierceri cu experiență, gata să îți vină în ajutor. Folosește datele de contact de mai jos și alege un salon piercing autorizat, pentru a te bucura de rezultatul dorit într-un timp scurt și în cele mai bune condiții!

Date de contact:

Email: contact@inkstar.ro

Telefon: 0729987932