Likez.ro și Basic Jackpot te ajută să-ți dai seama cine ești în funcție de alegerile tale vestimentare

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍

Basic Jackpot este unul dintre creatorii de conținut care dau culoare spațiului online românesc. Acesta este prezent atât pe Instagram, cât și pe TikTok, și abordează în mare parte teme related to fashion.

Stilul său vestimentar, clasic și cu bun gust, alături de personalitatea sa te transpun cu fiecare video urmărit într-un episod din cunoscutul serial Gossip Girl, doar că de data aceasta intrigile de la New York se petrec în spațiul mioritic. ✨

Basic Jackpot este o voce autentică pentru că spune lucrurile pe bune. Tot ceea ce postează el trebuie tratat ca atare. Prin urmare, nu trebuie luat personal, ci ca un pamflet.

Una dintre seriile care a stârnit controverse, dar care a fost în aceeași măsură apreciată de urmăritorii săi de pe TikTok, este „Spune-mi X și îți spun cine ești”.

Hai cu mine să vezi despre ce este vorba.

În funcție de articolele vestimentare sau accesoriile pe care aleg oamenii din România să le poarte, el conturează un portret acurat al lor, fără perdea, dar plin de umor. Also, el potențează și dezbaterea old and new money fashion. Și pe aia ar trebui să o urmărești.

Să fie Basic Jackpot your new jackpot? See you next time! 🔥

___

Likez.ro este sursa ta go-to de știri dedicate Generației Z, despre all things social media, influenceri români și nu numai, și trenduri virale în online. De aici afli informații despre creatorii tăi de conținut preferați și activitatea lor pe rețelele sociale și din viața de zi cu zi. Află, cu ajutorul publicației noastre, tot ce ar trebui să știi ca să ții pasul cu dinamismul cu care se mișcă lucrurile în viața acestora – și spune-ne mai multe despre ce alte aspecte din viețile lor ai mai vrea să descoperi. Fresh & cool, just like you – conectăm sufletul de Gen Z cu conținut care e practic făcut pentru pofta ta digitală. Pe www.likez.ro găsești secțiuni dedicate cu info despre TikTok Trends, vedete, știri în spotlight, filme și seriale ori recomandări de lifestyle (beauty, fashion, home & deco, self care, tech, travel), completate de Dicționarul Likez.ro, Fun Quizzes și Zile de naștere (afli ce vedete și influenceri își sărbătoresc ziua de naștere și când). See you!