Eduard Petrescu, CEO Eko Group, Dezvăluie Strategia în 6 Pași pentru Creșterea Brand Awareness și Expansiunea Afacerilor în România

Eduard Petrescu

Eduard Petrescu

Eduard Petrescu, CEO-ul Eko Group, vorbește despre pașii campaniilor strategice pentru companiile din România, subliniind importanța fiecărei etape în construirea și consolidarea prezenței unei afaceri pe piață. Strategia propusă de Petrescu se axează pe utilizarea unor metode inovatoare și eficiente pentru a crește vizibilitatea online și fizică a afacerilor, precum și pentru a atrage și menține clienți loiali. Fiecare pas al strategiei este conceput pentru a aduce valoare adăugată afacerii, îmbunătățindu-i imaginea și poziționarea pe piață.

Pasul 1: Vânzarea de advertoriale de presă pentru creșterea brand awareness-ului

În primul pas al strategiei de vânzări, accentul este pus pe vânzarea de advertoriale de presă, o metodă eficientă pentru a crește vizibilitatea online a unei afaceri. Advertorialele sunt articole publicitare care seamănă cu conținutul editorial, dar care promovează un produs sau serviciu. Această abordare este esențială pentru construirea brand awareness-ului, deoarece oferă o platformă pentru a prezenta afacerea într-un mod mai detaliat și convingător decât publicitatea tradițională.

Pasul 2: Promovarea pe rețelele sociale pentru a extinde vizibilitatea

Al doilea pas în strategia de vânzări se concentrează pe extinderea vizibilității brandului prin promovarea pe rețelele sociale. În era digitală, prezența pe platformele de social media este esențială pentru orice afacere care dorește să-și crească baza de clienți și să-și consolideze relațiile cu aceștia.

Pasul 3: Utilizarea aplicației Eko Group pentru generarea de lead-uri calificate

Pasul 3 al strategiei de vânzări se axează pe utilizarea tehnologiei avansate pentru generarea de lead-uri calificate, un aspect crucial pentru orice afacere care dorește să-și crească vânzările și să-și extindă baza de clienți.

Pasul 4: Creșterea vizibilității locatiei fizice a clientului prin montarea de steaguri

Pasul 4 al strategiei de vânzări se concentrează pe creșterea vizibilității fizice a afacerii prin montarea de steaguri în locații strategice. Această abordare inovatoare este esențială pentru a construi recunoașterea brandului în spațiul fizic, complementând eforturile de marketing online.

Pasul 5: Oferirea de discounturi la rețeaua digitală DOOH

Pasul 5 al strategiei de vânzări se axează pe oferirea de discounturi pentru serviciile de publicitate digitală outdoor (DOOH) ale Eko Group. Această abordare este esențială pentru a mulțumi clienților existenți și pentru a atrage noi clienți, oferindu-le oportunitatea de a-și promova afacerea în locații premium la un preț accesibil.

Pasul 6: Accesarea Finanțărilor și Expansiunea Afacerii prin Creșterea Brand Awareness

În acest pas final, accentul se pune pe utilizarea creșterii semnificative a brand awareness-ului pentru a facilita accesul la finanțări și pentru a stimula expansiunea afacerii. După ce o afacere a devenit mai vizibilă și recunoscută prin strategiile de marketing implementate în pașii anteriori, devine mai atractivă pentru investitori și instituții financiare.