Îți dorești o cada freestanding? Elemente de care să ții cont

Vrei să te simți acasă exact ca la spa? Atunci este recomandat să investești într-o cada freestanding modernă, dar și frumoasă ca aspect, pe care să o montezi oriunde îți dorești în propria locuință.

Acest element se poate transforma foarte ușor într-unul central din spațiul tău, datorită aspectului său, însă pentru a alege cada potrivită, este bine să ții cont de câteva elemente esențiale! Află mai multe despre o cada freestanding de aici.

Alege cada freestanding în funcție de dimensiuni

Unul din cele mai importante detalii, de care să ții cont în alegerea unei căzi de tip freestanding este referitor la dimensiunea acesteia. Primul pas, pe care trebuie să îl faci este acela de a măsura spațiul unde vrei să montezi cada, iar astfel vei ști care este lungimea spre care trebuie să te orientezi, respectiv lățimea și adâncimea.

Ulterior, poți comanda o cadă customizată, în funcție de dimensiunile de care ești interesat. Acesta este un avantaj considerabil, de care te bucuri atunci când optezi pentru o cadă de tip freestanding, în detrimentrul modelelor standard, cu dimensiuni clasice, pentru că obiectul în care investești se va potrivi perfect în spațiul tău.

Forma potrivită pentru tine

Forma este un alt aspect important, pe care să îl pui în balanță când vine vorba despre a investi într-o cadă nouă. Modelele moderne sunt astăzi dreptunghiulare, ovale sau chiar asimetrice, rămânând la alegerea ta care este varianta potrivită pentru tine. Pentru a decide mai ușor, gândește-te și la celelalte obiecte sanitare, pe care le ai deja în baie, iar astfel vei putea alege mai ușor cada ideală pentru tine.

Culoarea

Căzile de tip freestanding sunt realizate, de regulă, din acril, un material extrem de rezistent și aspectuos. Acrilul este foarte ușor de vopsit în diferite nuanțe, ceea ce înseamnă că poți alege orice culoare îți dorești, mai ales dacă nu vrei o cadă clasică, albă. În timp, culoarea căzii se păstrează excelent, fără a se deteriora și fără a se mătui. Astfel, rămâne la alegerea ta dacă vrei o cadă simplă sau una colorată, pe care să o încorporezi într-un design deosebit.

Vrei o cadă cu picioare sau fără?

Pe lista elementelor, de care să mai ții cont în alegerea căzii potrivite pentru tine se numără și faptul că aceasta poate fi:

  • simplă, fără picioare – cada fără picioare este elegantă și ușor de folosit, însă trebuie să te asiguri că podeaua suportă bine în timp greutatea pe care o are. Optând pentru un astfel de model, îți va fi ușor să faci curățenie în baie, de exemplu;
  • cu picioare – optând pentru o cadă cu picioare, te poți bucura de o atmosferă romantică, deosebită în propria casă. În acest sens, poți alege picioare moderne, drepte sau picioare în stil vintage, care îți amintesc foarte bine vremurile de odinioară.

Ce tip de baterie îți trebuie pentru o cadă freestanding?

Nu în ultimul rând, este recomandat să știi că pentru o cadă de tip freestanding ai nevoie de o baterie cu picior, care se montează direct pe podea. Aceasta trebuie să fie suficient de înaltă, pentru a o putea utiliza cât mai ușor cu putință, fără a stropi împrejur.

Elves.roeste partenerul tău de încredere, de unde poți comanda toate obiectele sanitare de care ai nevoie acasă, fie că este vorba despre cele pentru baie sau cele pentru bucătărie. De la cele mai interesante oglinzi baie Elves, până la accesorii practice sau căzi freestanding, pe toate le găsești online!

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183