Luni, 27 februarie, a fost finalizat la Belgrad protocolul de cooperare dintre Opera Națională București și Teatrul Național de Operă si Balet din Belgrad, prestigioase instituții culturale ale celor două ţări.

„Prin acest protocol putem să  facem schimb de interpreți, dansatori, precum și de alți artiști din cadrul celor două instituții şi nu numai.”, spunea Svetislav Goncic, care a mai declarat că este foarte bucuros de cooperarea cu Opera din București, una dintre cele mai cunoscute din Europa.

Daniel Jinga, directorul general al Operei Naţionale Bucureşti declară la rândul lui că: „Acest acord de parteneriat va întări legăturile culturale dintre cele două teatre reprezentative din România și din Serbia, iar un prim gest este invitarea Teatrului Național din Belgrad de a participa cu un spectacol la Bucharest Opera Festival.”

Bucuresti Business si Reusita se numara printre partenerii media ai Operei Nationale Bucuresti.

Articolul Opera Nationala Bucuresti si Teatrul National de Opera si Balet din Belgrad au semnat un acord de parteneriat apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.