Vezi site-ul oficial Prime Studios Bucuresti si afla de aici avantajele de care tu poti beneficia

Din dorinta de avea conditii de trai decente si sanse tot mai mari de a-si pune pe picioare propria afacere, tot mai multe tinere aleg sa colaboreze cu studiourile de videochat. Oferta de munca vine cu numeroase avantaje, cu bonusuri daca indeplinesti anumite conditii si cu sanse tot mai mari ca acestea sa devina independente din punct de vedere financiar. Sunt multe tinere care aleg acest domeniu, si iata de ce!

Colaborand cu un studio ai mai multe avantaje decat daca alegi sa o faci pe cont propriu. O agentie de profil populara este Prime Studio. Aici modelele au sanse mari de realizare inca din primele luni, asta daca dau dovada de profesionalim si dedicatie. Vezi site-ul oficial Prime Studios Bucuresti daca ai intrebari despre ce presupune sa fii model de videochat, dar inainte de toate citeste acest articol si afla avantajele de care te bucuri tu.

#Bonusuri de performanta si de bun venit

Inca din primele zile, Prime Studios te recompenseaza cu un bonus de bun venit. Aceste bonus vine in sprijinul tau si are menirea de a te motiva sa incepi asa cum trebui aceasta noua etapa.

Pe langa astfel de bonusuri, vei mai avea si alte posibilitati de a castiga sume de bani consistente. De exemplu, daca recomnanzi o prietena si aceasta de decide sa colaboreze cu Prime Studios, tu vei fi recompensata. Este usor sa castigi bani, atata vreme cat te implici si iti doresti sa evoluezi pe cat de mult posibil.

#City-break-uri care iti rasplatesc munca

Se intampla ca intr-o luna sa fii modelul cu cele mai multe ore petrecute online? Ei bine in acea luna vei pleca intr-o destinatie exotica pentru cateva zile ca sa te relaxezi. Prime Studios iti ofera aceasta vacanta, costurile fiind suportate de catre agentie. Suna tentant, nu-i asa?

Ai doar de castigat daca te decizi sa colaborezi cu studioul Prime, asa ca nu mai sta pe ganduri. Poti fi chiar tu modelul care pleaca in urmatoarea vacanta gratuita!

#Operatii estetice si independenta la care ai visat dintotdeauna

Vrei sa schimbi ceva la aspectul tau fizic? In cadrul Prime Studios iti poti schimba aspectul, asta daca consideri ca este necesar, pentru a ajunge la o versiune a ta care sa te multumeasca. Prin intermediul studioului poti sa beneficiezi grauit de o marire a sanilor sau o rinoplastie, orice crezi tu ca ar contribui la schimbarea aspectului tau fizic in bine.

#Studiouri moderne si aparatura de ultima generatie

Pentru ca modelele sa nu duca lipsa de nimic atunci cand sunt active, studiourile Prime  sunt dotate cu aparatura de ultima generatie. Lumini ambientale, camere web pentru conversatii lungi si asa mai departe. Ai parte de toate conditiile ca tu sa te simti ca acasa in cadrul agentiei Prime Studios.

Consulta pagina oficiala si citeste pe larg despre beneficiile, dar si conditiile pe care trebuie sa le intrunesti pentru a putea practica videochat. Acestea din urma nu sunt multe, dar sunt oblogatorii.

Date de contact:

0725 165 944

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)