Avraam Travel organizeaza pelerinaje la Parintele Calistrat

[ad_1]

Avraam Travel organizeaza pelerinaje la Parintele CalistratDaca frecvent cauti sa mergi in pelerinaje, agentia de turism Avraam Travel poate fi partenerul de incredere pentru astfel de pachete turistice. Printre pelerinajele organizate de agentie se numara si pelerinajul la Parintele Calistrat. Vorbim despre unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti duhovnici din ultimii ani din Romania.

Faptul ca Parintele Calistrat este foarte cunoscut si foarte prezent prin invataturile pe care le transmite face ca numerosi credinciosi sa isi doreasca sa il cunoasca personal si sa ii primeasca invataturile direct de la dansul. Pentru cei care isi doresc sa ajunga la Parintele Calistrat, agentia de turism Avraam Travel organizeaza pelerinaje la Manastirea Vladiceni, langa Iasi, acolo unde slujeste Parintele.

Invataturile Parintelui Calistrat pentru credinciosi

Spre deosebire de multi preoti care nu sunt adeptii tehnologiei si ai dezvoltarii digitale, Parintele Calistrat foloseste frecvent toate progresele in aceste domenii pentru a transmite mesajele sale catre enoriasi si catre credinciosi. Din acest motiv este si unul dintre cei mai cunoscuti preoti ortodocsi ai ultimilor ani si invataturile sale sunt prezente in media si pe retelele sociale.

Invataturile pe care le ofera Preotul Calistrat se refera atat la aspectele vietii cotidiene si la cum credinciosii pot apela la divinitate pentru o viata binecuvantata, cat si la practicile specifice pentru crestinii ortodocsi. Accentul cade foarte mult pe importanta pe care o are Sfanta Liturghie pentru crestini. Preotul este de parere ca prezenta la Sfanta Liturghie trebuie sa faca parte din practica frecventa a crestinilor, chiar si intr-o societate mai mereu ocupata.

Un alt aspect considerat esential de catre Parintele Calistrat este rugaciunea personala, chiar si atunci cand nu ne aflam in biserica. Rugaciunea este in opinia Parintelui indispensabila pentru o viata echilibrata si plina de prezenta divinitatii.

Programul propus pentru pelerinajul la Manastirea Vladiceni

Pelerinajul pe care agentia de turism Avraam Travel il organizeaza la Manastirea Vladiceni pentru a-l intalni pe Preotul Calistrat inseamna o calatorie de 2 zile. Plecarea are loc din Dealul Patriarhiei din Bucuresti la ora 6:00 dimineata. Itinerariul porneste din Bucuresti spre Bacau, apoi la Manastirea Nechit si se ajunge la Targu Neamt.

Prima oprire se va face la Manastirea Nechit, un loc foarte important pentru crestini prin prisma celor peste 350 de moaste regasite in biserica manastirii. Urmeaza vizitarea manastirilor Agapia si Varatec, iar seara se ajunge la un hotel sau la o pensiune in Targu Neamt. A doua zi se ajunge la Manastirea Vladiceni de langa Iasi pentru intalnirea cu Parintele Calistrat. Enoriasii se vor ruga si vor primi binecuvantarea Parintelui.

Tot la Iasi se va organiza si pelerinajul la Moastele Sf. Parascheva la Catedrala Mitropolitana. La Moastele Sf. Parascheva sunt facute rugaciuni pentru miracole si sunt aduse multumiri de catre pelerinii care au beneficiat de miracolele Sf. Moaste. Ulterior se va pleca inapoi pe drumul de intoarcere catre Bucuresti. Pentru mai multe informatii privind acest program de pelerinaj organizat de catre agentia de turism Avraam Travel sau pentru rezervari pot fi folosite numarul de telefon 0735162701 si adresa de e-mail rezervari@avraamtravel.ro.

[ad_2]

Source link