Trei idei de lumanari de cununie pe care le poti alege pentru nunta ta

[ad_1]

Trei idei de lumanari de cununie pe care le poti alege pentru nunta taSursa foto:  https://unsplash.com/photos/9oZhEmQ_RlY

Lumanarile de cununie sunt unele dintre acele elemente indispensabile mirilor si care trebuie sa se incadreze perfect in vestimentatia miresei, in tematica nuntii si uneori chiar sa se asorteze cu rochiile domnisoarelor de onoare. De aceea, este bine sa fie alese lumanari cununie care sa respecte toate aceste detalii pentru a se obtine efectul dorit.

Lumanare imprimata si decorata cu flori de matase

Florile de matase sunt unele dintre cele mai delicate solutii atunci cand vine vorba despre decorarea lumanarilor. Sunt elegante, nu se ofilesc, nu le pica petalele si vor ramane intacte pe tot parcursul evenimentului. In plus, lumanarea este decorata superb si are pe ea un mesaj care va incanta ochii privitorilor si se va vedea foarte bine in poze. Chiar si in zilele cele  mai calduroase, o astfel de lumanare nu isi va modifica aspectul.

Citeste si: Decorarea Lumanarilor De Nunta: Cum Pot Fi Scoase In Evidenta?

Lumanare de cununie decorata cu flori de sapun

O lumanare de cununie cu flori de sapun vine cu mai multe avantaje:

  • Florile sunt mereu simetrice si arata toate la fel, ceea ce, cu flori naturale nu se va putea obtine;
  • Florile nu se strica din cauza temperaturii, nu se ofilesc si lumanarea isi pastreaza aspectul impecabil pe tot parcursul evenimentului;
  • Fiecare floare este facuta cat mai realist, astfel incat buchetul de flori din jurul lumanarii sa arate cat mai natural cu putinta.

Lumanare personalizate cu fundite si rochita

Una dintre cele mai speciale solutii este o lumanare personalizata, asa cum este cea cu fundite si rochita. Cu siguranta este un articol unic, fiind rar intalnita la nunti si este potrivita pentru miresele indraznete, care vor sa iasa din tipare.

O astfel de lumanare va iesi perfect in poze, arata tot timpul bine si este personalizata la cererea mirilor, astfel incat sa se integreze in povestea generala a nuntii. Setul este personalizat pentru mire si mireasa si, in timp ce lumanarea ei are rochita, lumanarea lui va avea un costum astfel incat sa se diferentieze mai usor. Efectul este unul elegant, rafinat si dovedeste creativitate din partea mirilor.

 

[ad_2]

Source link