Sfaturi utile pentru realizarea unei nunți

[ad_1]

petrecere nunta

În cele din urmă se întâmplă! Tu și partenerul tău v-ați bucurat de momentul unic al logodnei, iar acum a venit timpul să treceți la etapa următoare – planificarea nunții voastre. Indiferent de bugetul pe care îl aveți sau de data pe care ați ales-o pentru ziua cea mare, veți pune cap la cap o zi frumoasă pe care nu o veți uita niciodată. Dacă sunteți în căutare de sfaturi despre cum să planifici o nuntă, avem sfaturi și resurse utile mai jos pentru a vă ajuta să vă organizați!

• ALEGEREA DATEI

Primul element de pe lista de planificare a nunții ar trebui să fie alegerea datei pentru ziua cea mare. Sezonul nuntilor este de obicei la sfarșitul primăverii până la începutul toamnei, cu sezonul de vârf între iunie și septembrie. Dacă vă căsătoriți în acele luni, locațiile și vânzătorii pot fi dificil de programat și este posibil să descoperiți că unii vor percepe mai mult pentru serviciile lor din cauza cererii mai mari. Dacă sperați să economisiți bani la nunta dvs., luați în considerare stabilirea datei în toamna târzie sau chiar în timpul lunilor de iarnă.

• STABILIREA BUGETULUI

Acest pas este cel mai important în procesul de planificare al nunții. Înainte de a alege rochia, restaurantul, sau decorul, stabiliți un buget de nunta pentru a vă asigura că nu veți cheltui mai mult decât vă doriți. Odată ce ați stabilit ce vă puteți permite, atunci vă puteți arunca cu capul în planificarea nunții!

• PĂSTRAȚI TOTUL ORGANIZAT

A rămâne organizat este esențial atunci când vine vorba de planificarea zilei speciale. Dacă nu doriți să angajați un organizator de evenimente, atunci puteți opta pentru notarea tuturor ideilor într-o agendă sau pe diferite site-uri special create pentru organizarea nunților.

• PARTICIPAȚI LA TÂRGURI DE NUNȚI

Participarea la târgurile locale de nunți sunt o resursă excelentă pentru a vă ajuta să vă planificați nunta. Un avantaj major este că târgurile de nunți găzduiesc mai mulți furnizori de servicii, ceea ce face ușor să se întâlnească profesioniști precum catering, fotografi, florari și cabină foto, toate într-un singur loc convenabil. Mulți expozanți oferă, de asemenea, mostre gratuite, dețin cadouri și oferă servicii reduse în încercarea de a aduce potențiali clienți. Unele târguri de nunți găzduiesc chiar și spectacole pentru rochii de mireasă, unde puteți vorbi cu designerii și puteți găsi oferte incredibile la rochii.

• FACEȚI O LISTĂ DE INVITAȚI

Odata ce te-ai hotarat asupra tipului de nuntă pe care vreți să o aveți, puteți începe cu lista de invitați la nunta. Chiar dacă nu aveți un număr exact, estimarea numărului de oaspeți vă poate ajuta să alegeți dimensiunea potrivită a locației, precum și să vă pregătiți pentru costurile totale cu mâncarea și băutura. De asemenea, ar trebui să alegeți nașii, domnișoarele de onoare și cavalerii cât mai curând posibil, astfel încât să poată bloca data!

• ALEGEREA RESTAURANTULUI

Dupa ce ați ales o perioadă din an pentru nunta voastra, selectați câteva date potențiale pentru evenimentul vostru. Locația se poate rezerva cu până la un an în avans, așa că încercați să vă rezervați alegerea cât mai curând posibil. Asigurați-vă că faceți turul locațiilor și puneți o mulțime de întrebări despre fiecare locație înainte de a semna orice contracte. Te gândești să ai o nuntă în aer liber? Există o mulțime de locuri de nuntă accesibile, cum ar fi parcuri publice și chiar propria curte. Doar asigurați-vă că luați în considerare vremea atunci când alegeți data și ținuta pentru petrecerea de nuntă!

• REZERVATI FURNIZORII DE SERVICII

Planificarea unei nunți înseamnă să lucrezi cu o varietate de furnizori pentru a vă asigura că veți avea parte de cea mai frumoasă nuntă. Fotografi, catering, DJ, și florari sunt doar câteva dintre potențialii furnizori s-ar putea lua în considerare pentru nunta ta. Cu câteva săptămâni înainte de nuntă, discutați cu furnizorii aleși detalii de ultim moment.

Printre servicile alese, luați în considerare și diferite momente artistice sau alte lucruri care pot menține atmosfera și care pot oferi invitaților o doză de distracție în plus. De exemplu, puteți alege să închiriați o cabină foto, care a devenit în ultimii ani atracția fiecărui eveniment reușit. De ce? Pentru că pe lângă distracția de care vor avea parte invitații, aceștia se vor alege si cu amintiri fotografice printate instant! Printre furnizorii noștrii preferați se numără cei de la PicBooth, pentru că sunt profesioniși în acest domeniu. Astfel, dacă vă doriți o cabină foto nuntă, puteți afla mai multe pe site-ul lor www.picbooth.ro.

• BUCURAȚI-VĂ DE ZIUA NUNȚII

Planificarea nunții voastre de vis va fi stresantă, dar nu lăsați ca aceste momente să vă strice ziua cea mare. Nu uitați să vă concentrați pe noua voastră viață împreună, să vă distrați cu prietenii și familia și să vă faceți cele mai frumoase amintiri. Meritați să vă simțiți bine!

[ad_2]

Source link