Recomandări despre cum îți poți decora casa de Sărbători

Chiar dacă mai sunt aproximativ două luni de zile până la marea Sărbătoare a Crăciunului, asta nu înseamnă că trebuie să aștepți luna decembrie pentru a te gândi cum vrei să arate casa ta în așteptarea Moșului cel bun! Dimpotrivă, acum ai tot timpul să te gândești cam cum vrei să arate totul, dacă vrei brazi artificiali de Crăciun sau naturali, ce preparate vrei să pui pe masă, invitații pe care îi vei avea și multe altele. Avem pentru tine și câteva sugestii despre cum ai putea să îți decorezi casa cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.

Decorațiuni handmade de Crăciun

Deși nu te poți plânge deloc că nu găsești multe decorațiuni de Crăciun, pentru că oferta de pe internet sau de prin magazine este de-a dreptul copleșitoare, noi îți sugerăm să îi implici și pe ceilalți membri ai familiei în crearea unora handmade. Fiecare după cum se pricepe, nu este obligatoriu să fie perfecte, dar important este să fie făcute din inimă. Au destul timp până la Crăciun să lucreze ceva special, și astfel parcă magia acelei perioade pătrunde mai repede în casa voastră.

Alegerea bradului

După cum spuneam mai sus, un brad artificial de Crăciun nu este doar o variantă mai eco, ci și una mult mai ușor de întreținut. Pe BraziCraciun.net găsești o mulțime de astfel de pomi dintre care să îl alegi pe cel care va înnobila casa voastră în acele clipe speciale, de mare bucurie și iubire.

Un brad neconvențional?

Dacă ești genul de persoană mai îndrăzneață, și care nu prea se conformează regulilor, și ideea de a avea un brad natural sau artificial nu este una pe placul tău, nimic nu te poate opri să îți creezi singură această decorațiune specifică Sărbătorilor de Iarnă. Poți găsi astfel de idei pe internet, sau chiar poți avea tu una originală, care să exprime cel mai bine personalitatea debordantă.

Decorează și scaunele

Cei mai mulți dintre noi ne preocupăm să decorăm festiv masa de Crăciun, la care ne vom strânge în ziua cea mare, dar prea puțin știm să dăm importanța cuvenită și scaunelor. De fapt, chiar le ignorăm cu desăvârșire. Anul acesta nu face această greșeală, ci oferă-le și lor un aer de sărbătoare. Aspectul va fi unul cu adevărat grandios. Și nici măcar nu este nevoie de ceva complicat, cum ar fi niște huse speciale, mai ales dacă spațiul camerei nu este unul prea generos. Dimpotrivă, coronițe în minuatură, sau poate chiar o crenguță de brad cu un glob și legată cu o panglică frumoasă aduce un plus de frumusețe camerei.

Bucură-te de tot!

Nu uita că în primul rând Crăciunul este despre bucuria de a fi alături de cei dragi, așa că nu te ambiționa să gătești feluri complicate, care să te țină în bucătărie cu orele și care să te lase fără pic de energie. Feluri simple, dar pregătite cu drag, sunt la fel de bune și acum. Și, mai ales, niciunul dintre voi nu uitați că decorațiunea perfectă de Crăciun este zâmbetul larg și sincer!