De ce sa tii cont atunci cand trebuie sa cumperi inele cu diamante?

[ad_1]

De ce sa tii cont atunci cand trebuie sa cumperi inele cu diamante?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/X1504kwZTnI

Dragostea este cu siguranta minunata, insa trece de foarte multe ori prin buzunar. In special in momentul in care trebuie sa se faca investitii in inele, cel de logodna fiind unul destuld e scump. Tendurile sunt clare si spun ca aceasta piesa va trebui impodobita cu cel putin un diamant.

Prin urmare, este vorba despre o bijuterie costisitoare, care va reprezenta un simbol al iubirii, deci nu poate sa lipseasca. Pentru a cumpara corect inele de logodna cu diamante este recomandat sa se tina cont de pasii de mai jos.

Bugetul alocat inelului cu diamante

Este important sa fie stabilit de la bun inceput un buget in care sa fie incadrat pretul inelului, astfel incat sa se restranga cautarile. Desigur, nu va fi ales chiar cel mai ieftin inel de logodna, insa nici nu trebuie ca viitorul mire sa faca imprumut la banca pentru a-l cumpara.

Citeste si: Inele de logodna cu diamante sau inele cu zirconiu? Tu ce alegi?

Fie ca partenerii merg impreuna la magazinul cu inele, fie ca el il alege singur sau ca ea face singura selectia, din magazinele online sau fizice, bijuteria trebuie sa se incadreze intr-un buget rezonabil. Un diamant rotund, care se potriveste oricarie viitoare mirese, indiferent de stilul pe care il are in mod normal, este cu siguranta o alegere ce poate fi facuta si la preturi mici.

Alegerea culorii potrivite a inelului de logodna

Cele mai apreciate diamante sunt cele a caror culoare lipseste, spun specialistii care acorda certificate de calitate GIA. In cazul in care diamantul este complet incolor atunci se va incadra la categoria de culoare D.

Diamantul este de fapt o piatra sub forma unei prisme transparente care poate reflecta lumina in functie de modul in care cade ea pe piatra, formand acele scantei colorate. Tinand cont de spectrul de lumina care se formeaza, exista sisteme de gradare cuprinse intre D si Z, D fiind incolor si Z fiind galben.

La final, se va tine cont inclusiv de preferintele fiecarei persoane si pe ce mana se poarta inelul de logodna, pentru ca, asa cum inelele sunt diferite si preferintele variaza de la o persoana la alta.

 

[ad_2]

Source link