Cum să faci ochii să pară mai mari cu machiaj

[ad_1]

Cum să faci ochii să pară mai mari cu machiajPrintre cele mai râvnite tehnici de machiaj, cea care îți permite să -ți faci ochii să pară mai mari este cu siguranță printre cele mai râvnite. Pentru că? Datorită micilor trucuri pe care le voi enumera mai jos, ochii nu numai că vor arăta mai mari, ci și mai strălucitori, evidențiind foarte mult culoarea naturală a ochilor. Pentru a avea un machiaj cu adevărat desăvârșit, trebuie să aveți și cele mai bune produse, conform magazinul de makeup.

Pentru a vă face ochii să pară mai mari, trebuie să acordați atenție două aspecte fundamentale:

Poziția fardurilor de pleoape

Culoarea fardurilor de pleoape

Tehnica

Machiajul pentru ca ochii să pară mai mari este într-adevăr foarte simplu, dar în același timp trebuie să fii atent la nuanțe. Unde să încep? Din pliul ochiului!

♦ Pliul ochiului: în pliul ochiului trebuie amestecat un fard de pleoape care reproduce nuanța naturală a ochiului. Sunt ceea ce sunt numite în mod obișnuit de către make-up artiștii „farduri de pleoape de tranziție”, pentru a fi alese în funcție de culoarea ochilor. Puteți opta pentru o singură culoare, dar dacă doriți să creați un efect mai deosebit, precum cel din imagine, amestecați mai întâi un fard de pleoape mediu pe pliu amestecându-l până la pleoapa mobilă și apoi aplicați unul mai închis doar pe pliu.

♦ Pleoapa inferioară: același fard de pleoape pe care l-ați folosit pentru pliu, amestecați-l de-a lungul pleoapei inferioare până la colțul exterior al ochiului. Rima interioară este colorată cu un creion de culoarea pielii. Creionul alb? Personal nu il recomand in acest caz, deoarece ia catifelarea machiajului.

♦ Pleoapa mobila: aceasta parte a ochiului trebuie machiata cu un fard usor. Preferatul meu absolut si cel cu care sigur nu vei gresi niciodata este un bej mat, de aplicat cu o pensula plata.

♦ Highlights: pentru a completa machiajul, creează două highlight-uri cu un fard alb, care poate fi opac sau sidefat. Se amestecă atât sub sprânceană, cât și sub colțul interior al ochiului.

De ce funcționează?

Tehnica pe care tocmai v-am prezentat-o ​​pentru a face ochii să pară mai mari funcționează pentru că respectă următoarea regulă: culorile închise fac spațiul mai mic, în timp ce culorile deschise îl amplifică. Din acest motiv, în jurul ochiului există doar culori deschise (pleoapa mobilă și marginea interioară), în timp ce cele mai închise trebuie strict rezervate pentru a crea contrast și umbrire pe părțile cele mai îndepărtate (plia ochiului și pleoapa inferioară). Nu uitați decât această schemă pentru a reproduce în toate împrejurările și cu simplitate un machiaj pentru a face ochii să pară mai mari.

Când să urmați această tehnică?

Recomand să urmați această tehnică care vă permite să vă faceți ochii să arate mai gradat celor care, prin natura lor, au ochi mici. Dar nu numai! Această tehnică este perfectă și pentru cei care doresc să creeze un machiaj luminos de zi, care sporește cel mai bine culoarea irisului.

 

 

[ad_2]

Source link