Cum poti avea un Craciun de poveste cu un brad artificial?

[ad_1]

brad de Craciun artificialAi putea economisi sute de lei de-a lungul anilor daca investesti intr-un brad de Craciun artificial de pe BraziCraciun.net. Da, cumpararea unui brad de Craciun natural la sfarsitul anului este mult mai scumpa decat cumpararea unui brad artificial! Este ecologic. Imaginati-va numarul de brazi naturali taiati pe masura ce se apropie sarbatorile de sfarsit de an daca sunt vandute si decorate in interiorul multor case din intreaga lume. Te doare capul doar gandindu-te la asta? Cifrele sunt cu adevarat terifiante! De exemplu, numai in Franta, 6,1 milioane de brazi de Craciun naturali au fost vanduti in 2015.

Fara ace de brad in masina

Este posibil sa transportati un brad de Craciun natural. Atunci cand mergeti la magazin pentru a cumpara un brad de Craciun natural, trebuie sa transportati un obiect considerabil in vehiculul dumneavoastra. Chiar daca bradul natural este bine montat in interior, vehiculul dumneavoastra va arata ca un porc cu spini, deoarece acele vor fi peste tot! In plus, puteti gasi brazi artificiali in magazinele online. Este mult mai usor si mult mai atragator din punct de vedere al profitului!

Ce facem cu pisica?

Cum te sperie faptul ca ai un brad natural acasa si o pisica? Micuta felina se va bucura sa se distreze cu bradul tau natural pana cand acesta va cadea si/sau isi va pierde toate acele! Cu un brad artificial, poti fi linistit, chiar daca pisica ta este intr-o dispozitie nefericita, nu exista riscul ca bradul sa-si piarda acele si sa ramana fara ornamente! De asemenea, nu exista riscul de incendiu, pentru ca cei mai multi brazi artificiali sunt facuti in asa fel incat sa nu ia foc. Asta inseamna mai putine riscuri pentru casa si pentru cei care locuiesc in ea.

Se poate alege bradul perfect in functie de preferinte

Sunt persoane care prefera bradul cu aspect natural, european, asa cum este modelul Paris. Acest model este verde viu, are varfurile ninse astfle incat sa nu mai fie necesar sa faceti tot felul de artificii pentru a-l face sa para nins si, in plus, are si vasc pe ramuri. Un astfel de brad va arata natural in livingul dumneavoastra si va aduce magia sarbatorilor mai aproape.

De asemenea, exista si optiunea unui brad nordic care este ceva mai inchis la culoare, are acele mai lungi si pare mai ciufulit, dar care arata in continuare magic si foarte potrivit Craciunului, mai ales ca se stie – Mos Craciun vine din Nord. Astfel de brazi pot fi alesi intr-o schema variata de culori. Cu ajutorul unui astfel de brad veti aduce spiritul sarbatorilor in familie si puteti fi oricat de creativ atunci cand vine vorba despre decorare. Exista modele de brazi nordici simpli, cu varfuri ninse, cu conuri sau chiar cu vasc pe ramuri si in functie de preferinte si de buget, il puteti alege pe cel care se incadreaza cel mai bine in decor.

Un brad de Craciun de foarte buna calitate este cu siguranta impresionant si merita toata atentia.

[ad_2]

Source link