Ce este si la ce se foloseste un marsupiu ergonomic?

[ad_1]
Este un suport structurat, simplu, rapid și confortabil. În general, are un panou din material textil, unde copilul va merge să stea, o bandă ventrală mare căptușită care se închide printr-o cataramă cu închidere cu snap și două bretele de umăr cu căptușeală care, de asemenea, se închid rapid și au o lungime reglabilă.

Avand in vedere structura care permite descarcarea greutatii copilului pe umerii si soldurile parintelui, marsupiul ergonomic iti permite sa scoti bebelusul la plimbare chiar si atunci cand atinge o greutate considerabila, chiar si pana la 20 kg. Si mai sus.

Potentialul si valoarea marsupilor ergonomic este ca are avantajele sling-ului si caracterul practic al marsupilor clasice, deci este o idee inovatoare si neconventionala pentru a transporta micutii in deplin confort.

Meritele și avantajele menționate sunt multe, distribuția greutății pe trunchi și spate, poziția fiziologică a copilului, posibilitatea și versatilitatea de a avea diferite soluții de poziție. Totul amestecat cu faptul că este un rucsac.

De asemenea, vă permite să transportați cu ușurință chiar și copiii mai mari.

Care sunt diferențele dintre un marsupiu ergonomic și un marsupiu clasic?

Marsupiul ergonomic are un design special si caracteristici care il fac foarte diferit de marsupoanele normale de pe piata. Alegerea unui marsupiu ergonomic este o necesitate, pentru a proteja siguranța și sănătatea copilului și a părintelui, deoarece marsupiul tradițional este adesea indicat de producători drept „ergonomic” și în schimb nu este.

Marsupiul clasic are un scaun foarte îngust și este ușor de identificat prin faptul că lasă picioarele bebelușului atârnate, de asemenea, produce o postură incorectă a șoldurilor și este mai ales nepotrivit celor care suferă de disconfort la nivelul șoldurilor. Forma îngustă a sezutului și a spătarului rigid nu este potrivită copiilor la vârste foarte fragede, deoarece în acest caz copiii își arcuiesc spatele, cu prea mult stres asupra coloanei vertebrale.

Marsupiu ergonomic asa cum indicam mai sus are bretele captusite si o curea pentru a descarca greutatea micutului pe soldurile mamei, sunt dotate cu un scaun lat, care pozitioneaza picioarele in pozitia corecta, permitand astfel copilul să se aplece spre părinte, păstrând o formă și o postură mai naturală. Spătarul este moale și nu rigid, permițând o poziție fiziologică a copilului.

Deci, practic, marsupiul ergonomic este o purtare adecvată și confortabilă a bebelușului.

[ad_2]

Source link